Klangterapi v. Helene Friborg

Kursus

Sundhed, gnist og glæde

 

Aktivitet, sund kost, meditation og nærvær.

 

Filosofien om det hele menneske - en sund sjæl i en sund krop - er udgangspunktet for mine sjove og anderledes kurser i "Sundhed og aktivitet, ro og fordybelse, velvære og glæde". Det er af afgørende betydning for din daglige livskvalitet, at du spiser sundt, får brugt kroppen på en sjov måde og får ro og hvile.

Lige så vigtigt er det, at dine følelser, tanker og behov får plads. At du får plads til at være den, du er. Undertrykte og uopfyldte følelser og behov er nemlig ofte årsag til misbrug af mad, alkohol, sukker, cigaretter m.m..

For at kunne leve et liv i balance, må vi bruge både de mentale og de kreative sider (højre og venstre hjernehalvdel). Dette og meget mere vil vi også komme ind på.

 

Kursus

Din stress - dit liv!

 

Stress er en alvorlig lidelse, der kan have store konsekvenser for både den ramte og de pårørende.

 

At forebygge og helbrede stress er i høj grad et arbejde, der handler om at blive bevidst om egne værdier, og om forskellige sider af vores personlighed. Hvem styrer vore prioriteringer og valg? Er det den indre perfektionist, den indre slavepisker eller er det en side, der viser omsorg for vore følelser og behov? At blive bevidst om dette, kan i sig selv gøre en stor forskel.

 

På kurset arbejder vi teoretisk og praktisk med:

• motion

• sund kost

• meditation

• ansvar for eget liv

• nærvær og stilhed

• personlighedens mange former

 

…som en vej til mindre stress og mere balance og glæde i livet.

 

Foredrag

Din stress - dit liv!

 

Stress kan både forebygges og helbredes, men det første er langt nemmere end det sidste.

Stress kan vise sig på rigtig mange måder. Uanset hvordan er det meget vigtigt at tage symptomerne alvorligt. Jo længere vi venter, jo længere tid tager det at finde tilbage i balance.

Dette foredrag handler om hvorfor vi får stress, hvordan vi oplever stress, hvilke tegn vi skal være opmærksomme på, og frem for alt, hvordan vi forebygger.

Vi kommer også ind på, hvad vi kan gøre, når først vi er havnet i en alvorlig stress-tilstand.

Vi bevæger os dybere end den gængse symptombehandling, og berører de indre årsager og disponeringer for at få stress. Det er vigtigt at blive bevidst om dette lag, hvis vi for alvor skal have mulighed for at undgå stress.

 

Varighed: 2 timer inkl. spørgsmål.

Andet kan aftales.

 

33

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved ∙ Helene Friborg ∙ Rynkebjerg 8 ∙ 4760 Vordingborg ∙ Tlf. 20 76 99 42 ∙ h.friborg@gmail.com ∙ www.helenefriborg.dk