Klangterapi v. Helene Friborg

Klangterapi

 

1 behandling ca. 90 min kr. 400,-

 

En klangterapi-behandling varer ca. halvanden time. Vi starter med en samtale, hvor vi taler om de fysiske og psykiske eller følelsesmæssige årsager til at du er kommet.

 

Så lægger du dig på briksen, og jeg går i gang med selve behandligen, der varer ca. en time. Bagefter skal du ligge lidt, og til sidst har vi en kort samtale om, hvad du oplevede, og hvad jeg mærkede under behandligen.

 

Hvis du har stress eller angst, kan der være brug for dybere og længere samtale, og der afsættes to timer (pris kr. 500).

 

Betaling kontant eller via mobilepay ved behandlingens afslutning.

 

 

 

Kontakt

 

Bestil tid på tlf: 20 76 99 42 Eller mail: h.friborg@gmail.com

 

Adresse:

Rynkebjerg 8

Ørslev

4760 Vordingborg

 

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Find vej

 

Klangterapi, meditation og kurser foregår i et trygt og hyggeligt miljø i mit eget hjem i Ørslev ved Vordingborg. Byen ligger tæt på motorvejsafkørsel 40 og 41 og er nem at finde vha. krak eller GPS.

 

Jeg bor i et hyggeligt, grønmalet træhus, der kan være lidt svært at finde. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen for enden af en lang, smal indkørsel. På den ene side af huset ligger en boldbane og en stor parkeringsplads, med et skilt hvor der står ”Mejemarken”. På den anden side ligger et stort, rødt murstenshus (Rynkebjerg nr. 6).

 

Du kan parkere enten i indkørslen eller på den store parkeringsplads, der hører til børnehaven ved siden af.

Copyright © All Rights Reserved ∙ Helene Friborg ∙ Rynkebjerg 8 ∙ 4760 Vordingborg ∙ Tlf. 20 76 99 42 ∙ h.friborg@gmail.com ∙ www.helenefriborg.dk